Föreningar och förskolor

PAR_Kitas-Vereine_party365_swe

Rabatt för förskolor, föreningar och sociala institutioner

Nästan ingen klarar sig igenom vardagen utan hjälp från andra. Det finns mycket hjälp att få! På morgonen tar vi våra barn till förskolan eller skolan för att de ska tas om hand och utbildas. På eftermiddagen går vi till sportklubbar som också gör att våra älsklingar utvecklas! Utan det här stödet skulle inte vardagslivet se ut som det gör nu för många vuxna!

Det är inte bara våra barn, utan även iv själva, våra föräldrar, far- och morföräldrar, vänner och bekanta som ofta är beroende av hjälp från sociala institutioner. Till exempel ålderdomshem eller vårdhem!

Vi säger TACK!

Alla dessa platser har regelbundet en anledning att fira. Det kan vara att en boende fyller år, barnen ska ha Halloweenfest eller karneval, eller så kanske det ska hållas en gemensam sommarfest! För att försäkra att festerna har en god atmosfär är det självklart viktigt att ha rätt festdekorationer! Eftersom vi vill tacka alla sociala institutioner ger vi förskolor, skolor, klubbar, välgörenhetsorganisationer, hem och andra sociala institutioner 10% rabatt på sitt köp hos Party365.se.

Hur du får 10% rabatt

  • Skapa ett kundkonto på Party365.se här.
  • Efter att du har registrerat dig ska du skicka ett mejl till oss med ett kort brev till: vereinsrabatt@party.de.
  • Inom några timmar kommer vi att aktivera dig och din organisation så att ni får rabatten!
Senast betraktad
Rechnung