Om oss

PAR_UeberUns_party365_swe

"Vi festar!"

Sedan 2021 har vi på Party jobbat tillsammans med många internationella leverantörer och expanderar ständigt vårt oroduktutbud för att erbjuda våra kunder det allra bästa till deras fester. Varje dag skickar vi festdekorationer, dräkter och allt annat man behöver för en bra fest till kunder i hela Europa.

Vi arbetar ständigt med att optimera vår webbsida och tjänst för våra svenska kunder, så att vi kan uppfyllda de höga kraven och självklart hjälpa till att organisera oförglömliga fester. Oavsett om det gäller ett barnkalas, att en ny familjemedlem har fötts, bröllop, maskeraddräkter eller helgdagar; vi har rätt dekoration för alla tillfällen och mycket mer!

Varför ska du handla hos Party365.se?

Vårt mångsidiga sortiment

Färgglada barnkalas eller ett sagolikt drömbröllop i fina pastellfärger – vi har de rätta tillbehören för alla tillfällen. Från praktiska engångsserviser till förtrollande tårtdekorationer och stilrena hängande dekorationer, som värd kan du hitta allt du behöver för ett lyckat firande. Vårt ständigt växande utbud har över 70 000 festprodukter och dräkter som erbjuder allt du behöver till födelsedagar, temafester, karnevaler och säsongsfester.

Förutom stilrena och enkla festprodukter kan även de som gillar klassisk elegans eller beundrare av kända TV-serier och filmer hitta något som passar dem. Vi erbjuder ett brett urval av populära och licensierade produkter. Särskilt Disneykaraktärer och Marvelhjältar är klassiska och återkommande dekorationer på alla fester.

Våra kunder är viktiga för oss!

Hos Party365.se tycker vi att det är viktigt att alltid inspirera våra kunder med de senaste trenderna. För att alltid kunna garantera det senaste utbudet är det självklart för oss att leta efter nya produkter på handelsmässor och i nära samarbete med våra leverantörer.

Vi erbjuder ett brett och varierat urval av kvalitetsprodukter för privatpersoner, stora företag och evenemangsplanerare för att kunna göra både små trädgårdsfester och stora evenemang till helt oförglömliga upplevelser.

Alla frågor om hur du beställer, frakt och returer kan ställas till vår kundtjänst som är tillgänglig för alla. Vi vill arbeta tillsammans med våra kunder och erbjuda den bästa hjälpen. Självklart är vi tacksamma för konstruktiv feedback!

Dessutom erbjuder vi mycket inspiration och hjälpsamma tips för alla som är intresserade, de finns på vår Facebook-sida. Våra kunder får bra pysselinstruktioner, användbara produkttips och tips om kommande evenemang samt spännande förslag på hur de kan göra sina firanden oförglömliga.

Vi arbetar för närvarande på att utöka vår medianärvaro på flera plattformar (Pinterest, Instagram, blogg, etc.) – så titta in regelbundet.

Våra mål

Som ett nytt företag har vi målet att skapa en speciell shoppingupplevelse med hjälp av ett mångsidigt festutbud och utmärkt service! Det är vår högsta prioritet att våra kunder är nöjda. Därför är det även viktigt för oss att ständigt arbeta på att förbättra oss.

 

Senast betraktad
Rechnung